Takk!

Selv om det er futt og fart i oss begge, har vi likevel hatt behov for litt hjelp til både det ene, det andre og det tredje rett som det er. Noen ganger har vi trengt hjelp til det fjerde, men det er litt mer sjeldent.
Uansett, det er folk og fe som fortjener stor takk for at vi kan dra på denne turen.

Listen kan bli lang, så vi vil fatte oss i korthet, for vi kunne tatt den lange historien fra start til slutt. Historien hvor vi nevner at vi takker mor og far for at akkurat de møttes, at de hadde seg og at resultatet ble oss. Deretter kunne vi takket venner og bekjente, lærer og det knakendes gode skolemiljøet akkurat der vi bodde, nevnt kort om den turen hvor friluftslivets eventyrlige verden viste seg som en åpenbaring innimellom svette leggbeskyttere og slitte fotballsko, trukket frem den kule fotballtreneren eller skitreneren som så akkurat oss, og fikk oss til å føle oss spesiele - som gav oss tro på at vi kunne fikse ting. Vi kunne nevnt tiden på Høgskolen i Bø i Telemark, med flotte folk, artige fester, flott natur og kjæresterier som fikk kroppen til å boble over av glede og spenning, jenter som fikk oss til å yte over evne, løpe ekstra fort, jenter som gjorde at vi dro på litt ekstra i svingen så vi tryna så snøspruten stod, om gode venner som nå også har blitt gode kollegaer, om utrolig dyktige lærere som gjødslet våre friluftslivsbusker og fikk de til å blomstre! Vi kunne også nevnt turdrømmen som vi har båret med oss i over 15 år, om søvnløse netter der vi ser for oss selv baksende med pulk i motvind, med snørr-rim i barten, og en kroppslukt som får selv den hviteste snø til å bli brun, smilende til tross, vel vitende om at turen er et faktum og at etterpå er det grønnsakssuppe-rett-i-koppen - vi må bare slå opp teltet først. Personlig ville jeg også trukket frem de utallige timene på do, de ufattelig mange timene jeg har tilbrakt på et-eller-annet dosete - drømmende, fantaserende om akkurat denne turen. Kanskje har det vært eksamenslesing, jobbstress og trang studentøkonomi - uansett har et varmt baderom med et hyggelig dosetet,  gjerne kombindert med et utstyrsblad eller tre, vært som den trygge havnen i vinterstormen, et sted hvor jeg kunne la tankene fare, hvor verden lå for mine føtter, og Norge-På-Langs-turen var godt i gang. For å være helt ærlig så burde vi strengt tatt også nevnt mobilregningene, de alltid litt for høye regningene fordi vi har diskutert et-eller-annet-smart som vi absolutt måtte diskutere akkurat nå, det var jo tross alt relevant for turen. Til slutt ville vi trukket frem den fantastiske kona som sier "Ja, dra på tur!", og så ville vi nok tenkt at vi kanskje er litt rare som frivillig drar ut på tur i 4 månender - bort fra familie, kone og gode venner...

Men, vi nevner ikke det, vi tar ikke den lange historien. Vi gjør det kort og greit. Vi ønsker å takke:


Sport 1 Storgata -  for at vi har fått lov til å bruke butikkens kontaktnettverk, takk for gode råd og hjelp med alt mulig av småtterier, og ikke minst tusen takk for utrolig god service og gode priser!


Portland Norge og Mountain Hardwear sponser oss med noen av de beste dunprodukter som det går an å få kjøpt på denne planeten. Dunsovepose og dunparaks gjør at vi kommer til å holde oss varme og tørre også når værgudene ønsker det motsatte.Jarbeaux Sport / Hilleberg Tents har gitt oss en særdeles hyggelig pris på det som kanskje er verdens beste tunneltelt - Hilleberg Keron 3 GT. Dette blir vår bolig - i den skal vi bygge og bo - og vi er sikre på at teltet holder stand uansett vær. Da sover vi godt da!

 
Dermatone og Aktiv AS har vært så snille og sponset oss med solkrem og kuldekrem. De av dere som kjenner til Axels prosjekt "Fjellhud" forstår viktigheten av at denne sponsoren kom på plass. Huden vår er vakker og verdifull - mest for vår egen del, men det er jo faktisk slik at det er dere som først og fremst ser trynene våres. Vi er ikke spesielt glad i kreft, så derfor kommer vi til å smøre tykt på (det gjør vi stort sett over hele fjøla) og holde oss fine og med sunt brunet hud.

Aktiv AS var virkelig i det gavemilde hjørnet og sendte oss også en god dose med vanntette/støvtette/lukt-tette, ja generelt tette oppbevaringsposer til bruk under kjipe forhold. Vi håper på minst mulig kjipe forhold - heldigvis er Axel godt gift, og Kristoffer er singel, så foreløpig lover det godt, men det er klart, vårt forhold til naturens krefter kan av og til være av problematisk art. Uansett, LokSak kommer til å holde våre elektroniske duppeditter tørre og funksjonible gjennom hele turen! Takk og lov for det!


Vi skal tross alt rusle gjennom Norge fra sør til nord med beina som fremkomstmiddel, og da sier det seg selv at riktig skotøy er helt avgjørende for at turen skal bli en suksess! Vi har vært så heldige å få med oss verdens ledende fjellskisko produsent - Alfa Sko AS! Alfa gir oss hvert vårt par av den etter hvert så legendariske Alfa Skarvet. Vi gleder oss til å ha deg på beina, Skarve'rn!

Takk til Acapulka som har gitt oss (Kristoffer) en meget god pakkepris på pulk, drag og sele! Axel har brukt pulker fra Acapulka de siste par årene og kan gi dem de beste skussmål. Vi kommer begge til å gå med modellen Acapulka Expedition Tour 135, samt Acapulka sitt fiffige dragsystem. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar