28. okt. 2011

Axel tester potensiell nødproviant!

Mat er viktig. Mat på tur - turmat - er veldig viktig. Nødproviant er ekstremt viktig. På grunn av stort arbeidspress som fellelimtester har Kristoffer gitt Axel ansvar for å teste ut ulike former for nødproviant.


Terningkast 6!
 Jobben som nødproviant-tester tar Axel meget seriøst, og dagens test var en god dose med "Tradisjonsrike  Belgiske Trøfler dekket med kakaopulver" fra Jacobs Utvalgte. De reklamerer med "ren nytelse" - og de holdt ord! Dette smeltet på tungen, smaksløkene eksploderte i en kakafoni av sjokolade-kakao-trøffel-møffel, hårene på ryggen reiste seg, øynene begynte å renne og Axel sendte frierbrev på flytende belgisk til Belgia! Makan til nødproviant er det lenge siden han har vært borti.

Med utgangspunkt i smaken satser vi på at næringsinnholdet er adekvat for nødproviantkriteriene. Men tar man utgangspunkt i Axels mat-og-helseråd; alt som er godt er sunt!, så stiller "Tradisjonsrike Belgiske Trøfler" i en særegen klasse. Dette skal med på tur!

PS: Til tross for fantastisk sjokoladesmak, anbefaler vi ingen å spise "Tradisjonsrike Belgiske Trøfler" i mens...

3 kommentarer:

 1. Bra bløgg! Jeg ønsker mer i mens humor! Kan for øvrig tipse dere om to kjekke jenter fra Bø miljøet som skal gå NPL fra sør omtrent samtidig med dere. Idun og Line. De har også blogg.

  http://bautingpaalangs.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Takk for gode innspill Øyvind og Linda. Vi skal tenke litt på det i mens - det kan jo som kjent være produktivt!

  Bautingpaalangs-jentene kjenner vi til og vi har til og med tatt en titt på deres sider.

  Vi høres!

  SvarSlett