28. okt. 2011

Vi flytter!

Men først i januar. Og når man flytter fra et sted pleier man som regel også å flytte til et annet sted. Vi har forsåvidt flyttet mye før, både Kristoffer og Axel, men denne gangen skal vi ta flyttingen på alvor. Vi skal  stort sett flytte på oss hver dag. Dette er isolert sett ingen stor sensasjon. Det finnes for eksempel flere folkeslag som er viden kjent for sine flytte-egenskaper (flytt-samer og Tuaregs for å nevne noen), mange dyr flytter også mye på seg. Ulv, bjørn, rev, elefanter, tigre, anacondaer, bøffel, storker, villrein, og så kanskje ett eller to dyr til som vi ikke helt husker akkurat nå.

I posen ligger vår kommende bolig!
Vi funderte lenge og vel på hva slags bolig vi kunne tenkt oss å ha mens vi flyttet oss nordover gjennom landet. Raskt ble vi enige om at en leilighet nok ville være det mest komfortable alternativet, men dog også det mest upraktiske. Bobil - tja, praktisk og kjekt, men uhensiktsmessig når vi ønsker å bruke beina til å forflytte oss med. Det er klart vi kunne trukket bilen med lange tau, men litt bortkastet å dra noe som kan kjøre selv. Etter å ha vurdert både seilebåt, motorsykkel med henger, DNT hytter, venner og venners venners venners hytter, har vi kommet frem til at TELT nok er det letteste, kjappeste, enkleste og beste.

Gleden var derfor stor da vi i dag kunne hente vår nye bolig - et  Hilleberg Keron 3 GT som vi har skaffet til en særdeles hyggelig pris takket være alltid hyggelige medarbeidere på Sport 1 Storgata og samarbeidsvillige Jarbeaux Sport (den norske importøren av Hilleberg telt).
Home sweet home!


Hilleberg Tents tar kvalitetskontrollen på alvor! Vi har fått æren av å la Vahur Karik sjekke at alt er i orden men boligen vår!"In Karik we trust!"


Vi skal vise bilder og glede når vi får satt opp teltet en dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar