23. okt. 2011

Sponsorjakt...

Det er ingen rekorder som skal brytes. Vi ønsker ikke å bli (gjen)kjent. Ikke har vi valgt en særlig orginal tur, ei heller rutevalg. Vi er rett og slett bare noen av de etterhvert mange som ønsker å være på tur - lenge. Og som velger å bruke penger på mat, i stedet for dyre flyreiser til land langt borte. Vi er noen av de som gjerne vil se nye områder, oppleve litt mer i eget hjemland. Vi er et par av de mange som skal gå Norge på langs.

Siden vi hverken har tenkt til å finne opp kruttet, internett eller en flaske med årgangsvin som aldri går tom for vin, er det ikke like lett å skaffe sponsorer. Det er klart vi kunne gjort det lettere for oss selv. Vi kunne "prostituert" oss ved å lage en blogg, ved å blogge om alt og ingenting, ved å si at vi kunne og gjorde mye mer enn det vi egentlig kan og gjør. Ved å ta med oss Ipad og GalaxyTab, Spot og Satt.tlf, slik at vi til en hver tid kunne være online, kunne twittre eller face eller-hva-det-nå-heter om at "Axel hadde funnet en fin leirplass", eller at "vi sitter og koker vann - sykt flott!!!". Vi æ'kke sånn. Ikke bare skjønner vi ikke hvordan vi evt skulle fått det til - men vi har ikke lyst til å gjøre det hadde vi skjønt det.  Egentlig tror jeg vi begynner å bli litt gamle. Vi vurderer derimot å skrive brev.

Nå er det likevel slik at man kan sitte med et ess eller 3 i ermet uten at man er nødt til å spille online-poker! Uten å ville røpe for mye, så kan vi si at det er spennende ting på gang. Vi håper at vi til uken vet noe mer. Det vi med sikkerhet kan si er "Tusen Takk!" til Sport1 Storgata, som bistår på aldeles utmerket måte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar