15. nov. 2011

Ubrukelig turutstyr!

Det er ikke alt utstyr som er like egnet til å ta med på langtur. Nå trenger vi hjelp av dere der ute til å komme med gode tips til helt ubrukelig turutstyr som vi kan ta med oss på vår ferd gjennom Norge!
Vi skal ta med en gjennstand hver, som er helt ubrukelig som turutstyr. Gjennstandene må gjerne skape glede, latter og en artig historie, men må være av en slik karakter at vi på ingen måte kan få noe nyttig bruk for dem under turen. De bør selvfølgelig heller ikke være så altfor tunge.

Så kom med tips og forslag, og følg med på hva vi ender opp med å ta med oss!

Her kommer noen eksempler som kanskje kan fungere som inspirasjon:





6 kommentarer:

  1. Først!

    Får jeg foreslå oppblåsbar pinup-modell?

    SvarSlett
  2. Takk for forslag, Lille-Axel! Men mener du virkelig at vi ikke på noen som helst måte kan få noen nyttig bruk av en oppblåsbar pinup-modell??? Her er vi litt i tvil. Uansett - enn så lenge er dette det klart beste forslaget!

    SvarSlett
  3. Denne er kanskje ikke stor og tung nok, men slår et slag for at dere må ha med The Turd Twister http://www.turdtwister.com/
    Jeg ser faktisk for meg at den kan settes i bruk når dere ligger værfast på 5 døgnet:)
    Av ubrukelige ting vil jeg slå et slag for denne oppblåsbare ølkjøleren
    http://www.amazon.com/Inflatable-Palm-Tree-Beer-Cooler/dp/B00112BI0M

    SvarSlett
  4. Jørgen - vi takker for gode forslag. De står begge høyt på listen over ønskelige gjenstander å ta med på tur, til tross for at ditt første forslag dessverre faller utenom da den faktisk kan ha en funksjon. Men en stor palme foran teltet, eller enda bedre - i forteltet, er jo bare en schlager til tusan!

    Vi oppfordrer alle til å komme med flere forslag! Vi VET at det er mye god humor i det langstrakte landet vårt!
    Bring it on!

    SvarSlett