25. jan. 2012

Trang i pelsen, trøtt som faen...

God morgen, godtfolk! I går var en flott dag, vindstille og blå himmel. Vi skulle visst mest oppover i går, men heldigvis hadde vi fått to spreke brøytebiler til å legge fine traseer for oss. Siden væreet var fint, men meldt dårligere, og lykken stod oss bi og serverte oss en gavepakke av de sjeldne da vi fikk orkesterplass og god utsikt til det dramaet som utspant seg på en slette nedenfor oss; tre reinsdyr og en glad laks hadde oppgjør om hvem som skulle eie territoriet! Laksen var sleip som en slimål og fintet reinen ut på flanken. Der var det hard is som skrapte opp lanken. Reinen, som nok hadde regnet med å vinne stakk halen mellom beina og tuslet slukøret bort. Ahh, naturen. Den alltid så fantastiske naturen.

Dessuten jobbet vi overtid i går. Fremme ved ønsket mål kl 1920. Og vi var så heldige at vi gikk på en kuldesmell! Til tross for Sintef godkjente hørselvern smalt det godt da vi bikka de berømte -30... Kristoffer fikk et øyeblikks tinitus, men tre kjappe tommelfighter løste opp problemet. Heldigvis greide vi å søle ut bensin, siden en hadde pumpet før han skulle på den andres primus som hadde en dårlig dag. Å, friluftslivets gleder!

På grunn av gårsdagens overtid har vi valgt å ta ut avspasering. Puh, det er godt å ha ordentlige arbeidstidsbestemmelser! Å, arbeidslivets gleder!

Sagt i dag:
"Det er fint ute nå..."


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar