15. feb. 2012

Oppoverbakke!

Da kan vi komme med følgende kunngjøring: Esandsjøen/Nesjøen er ikke flat, men har en tydelig helling fra nord til sør. Dette har resultert i at vi i hele dag - 22 lange km - har gått i konstant opppverbakke!

Så ha dette i bakhodet om du skulle komme til å rote deg utpå akkurat det vannet!

Ellers kan vi opplyse om at wienerbrød fra gårsdagen også smaker fortreffelig dagen derpå, at kokekaffe nok en gang er suverent bedre enn pulverkaffe, og at marsipan og salamipølse lunch er digg, men at det kan være vanskelig å vite når man faktisk er mett.

Det som er sikkert er at hvis Kristoffer fortsetter med dagens lunch på resten av turen  vil han veie rundt 124kg når turen er ferdig. Ikke nødvendigvis en ulempe, han vil for eksempel ikke ha behov for dunjakke lengre...

Dagen i dag har ikke resultert i et eneste pulkvelt (!) men vi har brøyta ned en god del fjellbjørk.

Nordavind var det også...

4 kommentarer:

  1. I alle dager gutter!!

    Går dere igjennom hagen min uten å si i fra!? Kaffe'n stod nok på plata og trekte da dere tusla forbi. Oppdaga bloggen deres først i dag, så fikk ikke invitert dere. Dere får komme innom visst dere legger inn en retur ~ Velkommen skal dere være!

    - Til opplysning så renner Essandsjøen ned i Nesjøen, så der har dere om mulig en logisk forklaring på at det ble motbakke på dere her om dagen;-P

    Ha en fortsatt fin tur nordover!!

    Solveig

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Solveig!
      Vi beklager på det dypeste at vi ikke fikk hjulpet deg med å drikke opp kaffen din. Men vi håper at vi kan hjelpe deg med det neste gang vi er i området!

      Tusen takk for oppklarende informasjon om oppoverbakken på vannet. Det har spart oss for lye grubling!

      Ha en fortsatt strålende vinter!

      Slett
  2. Ah, brøyting av fjellbjørk! Lite som kan måle seg med den aktiviteten! He he, en bælfeit Kristoffer på 124 kg; hadde vært et syn for guder... Hvor var det dere ville ha sendt caledonien til nå igjen?

    SvarSlett
    Svar
    1. siden vi føler at vi mestrer fjellbjørkbrøyting, har vi tenkt å begynne med furuskogbrøyting. skal holde deg oppdatert på utviklingen!
      Den caledonian...Vel, neste post-sted blir Nordli. Mener der er post-i-butikk der, men usikker på eksakt adresse. du får se hva du orker å legge i det av research ;-)

      Me talast;-)

      Slett