3. feb. 2012

Se på min lille teddy, du...

Gårsdagen: kom ned til Otta i god tid før toget til Karoline skulle gå. Vi slo oss til på gjestegården rett ved togstasjonen. En bedre middag ble fortært, så også en del liter med kaffe og kakao! Vi hentet to pakker på posten. En pakke med nye matforsyninger, og en pakke med nye ski til Axel. Åsnes Ingstad skiene han har gått med har allerede fått nok. De har sprekt opp 4 steder i stålkanten -på hver ski. Heldigvis var folka på Åsnes snille, og sendte sporenstreks et par nye ski til Otta, ferdig borret til riktig skostr. Når byens sportsbutikk attpåtil monterer over bindingene gratis, måtte dette feires med med kaffe og flere boller. En brus eller fire rakk vi også å skylle ned.

Vi sendte deretter Karoline og Nala hjem på toget. Takk for flotte dager og Supert selskap!

Vi hørte toget tute i det vi la i vei oppover bakkene mot Mysuseter. Vi rakk å gå 8km før vi fant ut at.det faktisk var på tide å slå leir. Så da gjorde vi nettopp det. Vi slo leir.

I dag, fredag , skulle Jarle på(studiekamerat fra tiden på høgskolen i telemark) og Christian (gammel militærkamerat av Axel) komme på besøk. Jarle skulle ha med lavo, ved, biff og det meste annet et turmenneske kan ønske og begjære! Sorgen var derfor stor (på begge sider) da Jarle dessverre måtte melde avbud pga sykt barn hjemme. Vi håper sjansen byr seg på ny!

Heldigvis for oss var Christian fortsatt en route fra Hønefoss mot Otta. Så vi hadde en rolig formiddag i posen til han kom. Da vi endelig stod opp kjente vi at det luktet lunchmiddag. Så vi krabbet inn i bilen og kjørte ned til Otta. Her inlosjerte vi oss på den lokale pizzarestaurantent og ble der resten av kvelden. Hyggelig!

Dagens høydepunkt var imidlertid det faktum at Christian hadde med seg gaver! Og hvilke gaver!!!
Som bildene nedenfor viser har vi nå blitt fire stykker på tur! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med våre nye Tiim medlemmer! Tusen takk, Christian!

Sagt i dag:
(Kristoffer til Axel) "Som dame er ikke du veldig digg, Axel..."



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar