14. feb. 2012

Stugudal Camping!

I dag har vi våknet i rent sengetøy, tuslet ut på kjøkkenet hvor vi slo på kaffetraktern, og hørte på radio i mens vi mekket frokostgrøten. Alt av utstyr som var vått er nå tørt og sjelen har fått etterlengtet peiskos!

Alt dette fant vi til de grader på Stugudal Camping! Her ble vi tatt i mot med åpne armer og gitt utrolig god service. "Føl dere som hjemme, gutter!" - var beskjeden. Så vi har følt oss som hjemme. Noe som ikke var så vanskelig da vi fikk vårt helt eget hus - og det for en rimelig penge! Til alle som tar turen innom Stugudal, ta turn innom Stugudal Camping i samme slengen - her er bra å være!

Ellers har vi labbet oss fra Jonasvollen i Femundsmarka, via Feragen inn til - og gjennom - Feragen, deretter gjennom Brekken og over vannene Rien og Langen, over litt snaufjell (en liten stund siden sist) og ned til Stugudal. Terrenget har vært lettgått, og selv med litt roligere dager har vi enkelt gått 18-24km pr dag. Så for første gang i historien er Veldig Tiim Treig i Knikkersen Hurra litt foran skjema. Ikke veldig mye, og vi trenger de dager vi har, men litt foran skjemå, nei, det har nå aldri skjedd før...

Pikk og Pakk har de siste dager oppført seg eksemplarisk! Ingen ising eller dårlig glid, ingen frekk slenging hit og dit eller ukvemsord til forbipasserende! Det er gode dager på tur!

Ellers har vi sett på kart og kan konstatere at Norge er et langt land, og at Norge heldigvis fikk karret til seg alle de høyeste toppene i Sylane! Videre kan vi opplyse om at belgisk smør smaker helt greit og at vi i alt for lang tid har vært tomme for pipetobakk!

Føler DU for å bidra?
Send en boks med Caledonian Highland Cream. Melange, Nr. 10, til:

Kristoffer Nikolaisen
Poste Restante
Meråker Postkontor
(en eller annen adresse)
Meråker

Det er klart - du kan også sende sjokolade og belgiske trøfler skulle du også ønske det. Vi er ikke særlig kresne om dagen....

Sånn. Da venter snøvær og Sylane.

Rågert!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar