14. jan. 2013

Vi er tilbake!

Veldig Tiim Treig i Knikkersen Hurra! kan komme med et gledens budskap: Vi er tilbake på nett!

Etter en lengre tids fravær beroende på minst etthundreogførtifiretusen jern i ilden, og det faktum at ingen av oss husket hverken passord eller brukernavn til bloggen, er vi nå tilbake på det store internettet!

Det skal dog presiseres for leserne at vi ikke er tilbake på langtur. Det passer rett og slett ikke akkurat nå (jf. de etthundreogførtifiretusen jern i ilden), men vi er tilbake på bloggen vår. Og den ønsker vi å videreutvikle. Vi ønsker å være tro mot vår Veldig Tiim Treig i Knikkersen Hurra! stil, og kommer derfor selvfølgelig til å fortsette å med rosa bakgrunn og knusktørr humor. Vi vet vi har mange rosa-blogger-fans der ute! 

Forhåpentligvis kommer vi også til å (endelig) få lagt ut litt mer fotos og kanskje kommer det også en liten video pot-purri en heldig dag!

Den viktigste nyheten er dog at vi ønsker å dele vårt turliv med dere fremover. Siden det ikke er snakk om noen langtur i nærmeste fremtid betyr det at dere skal være så heldige og få bli med på nærturene våre, men med skråblikket til en ekte KnikkersRåger, selvfølgelig! Så se frem til kalde beretninger om isklatring, surreturer i  skogen, hva som egentlig skjer når man går over stokk-og-stein, og alt annet som vi innbiller oss at dere kanskje kan synes være spennende å lese om.

Vi er fortsatt glade i kaffe og pipetobakk - og har store planer om å gjennomføre noen ikke-vitenskapelige tester av overnevnte produkter!

Vi gleder oss!
Hilsen gutta Veldig Tiim Treig i Knikkersen Hurra!


1 kommentar:

 1. Hei Kristoffer og Aksel.
  Så bra at dere er tilbake.
  Husker fine dager i Skarvheimen i januar i fjor. Synd det skulle ende slik med turen deres.
  Vi hadde en flott tur i Kungsleden i Sverige i mars og en flott høsttur i Nasafjellet. Vi skal dit igjen nå i vinterferien. og i mars blir det Finland på tvers. Håper dere kommer dere videre på den store turen deres, det fortjener dere. Lykke til videre begge to.
  Mvh Annelise Qvale

  SvarSlett